de tekst van je leven

Hoe schrijf je een waardig in memoriam, een toespraak voor de jubilaris of een geboorteverhaal dat je kunt (voor)lezen als een sprookje?

Gevoelens van blijdschap, liefde en verdriet omzetten in tekst. Dat is waardevol. Voor nu, voor straks, voor later. Maar hoe krijg je ze op papier? Jij vertelt en ik schrijf. Zorgvuldig weeg ik de woorden. Ik gebruik humor waar het kan en pas de toon aan waar dat nodig is.

Geboorteverhaal, terugblik op het leven en een woordje voor de jubilaris

Een geboorteverhaal, terugblik op het leven of een woordje voor de jubilaris dat ik schrijf , wordt standaard geleverd op A4-formaat. Dat zijn gemiddeld zo’n 350 tot 400 woorden. Je krijgt de tekst via e-mail aangeleverd als Word-document. Informatie over mijn werkwijze en tarieven, vind je hier.

Wil je een geboorteverhaal, in memoriam of toespraak voor de jubilaris daarnaast ook geprint op een geïllustreerde kaart? Dat kan ik ook voor je verzorgen. Voor illustraties werk ik graag samen met Evie Mariek Meij, een jonge talentvolle ontwerpster. Goede ervaringen in drukwerk heb ik met DWC Print.

Krijg een indruk van mijn schrijfstijl (en leer mij meteen een beetje kennen)…

Kan ik iets voor je betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.